De Stichting Fantastisch Genre zet zich in voor het fantastische genre binnen het Nederlandse taalgebied en is van plan dat nog vele jaren te blijven doen! De afgelopen Dag van het Fantastische Boek was weer een prachtige viering van alles wat het genre rijk is, maar ook een mooie afsluiting van een tijdperk. De Harland Awards verhalenwedstrijd verdient onze onverminderde aandacht, de Harland Awards Boekenprijs is toe aan een grondige evaluatie, de Dag van het Fantastische Boek zélf slokt zó veel energie en tijd op dat er misschien te weinig aandacht is voor al het andere wat we beogen en met twee bestuursleden en een flinke groep actieve vrijwilligers die misschien wel méér willen, is het tijd voor een ‘reshuffle’.

Op dit moment staan we op een tweesprong in onze geschiedenis: de huidige bestuursleden én de achterban hebben behoefte aan nieuwe ideeën, nieuwe input, nieuwe gezichten, nieuwe (mede-) bestuursleden en werkgroepleden, nieuwe energie en misschien wel een gedeeltelijk nieuwe koers. De huidige bestuursleden (Martijn en Heidi) willen het komende jaar graag benutten om over te dragen en af te ronden, om daarna in 2019 de Stichting in de kundige handen van nieuwe, enthousiaste bestuursleden en medewerkers achter te laten.

Heb je goede ideeën voor de Stichting? Voorstellen voor activiteiten waar het genre in ons taalgebied door bevorderd wordt? Zin en tijd om zelf mee aan de slag te gaan? Ervaringen of contacten waar we iets aan kunnen hebben? Praat dan mee en bepaal de toekomst van de toekomst!

Op zaterdag 30 juni nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan onze meedenk- en –werk middag in het centrum van Utrecht, vanaf 13.30 u tot 17.00 u. De locatie is uitermate goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Inschrijven is noodzakelijk en kan tot 23 juni met bijgaand formulier.

AANMELDEN