Hebban Fantasy is de afdeling van lezerscommunity Hebban.nl voor lezers van de genres fantasy, sciencefiction en horror. De Stichting ter bevordering van het fantastische genre verzorgt de redactie op die onderwerpen.

Op Hebban vind je nieuws, recensies, interviews, artikelen, winacties en nog veel meer. We maken graag uitstapjes naar gerelateerde films, tv-series, dvd’s, games, comics en evenementen. Heb je een tip voor een leuk onderwerp, dan horen we het graag.

Wat kun je op Hebban verwachten?
Op Hebban recenseren we vrijwel alle in het Nederlands verschenen publicaties, ook in de genres sciencefiction, fantasy en horror. Je kunt regelmatig interviews verwachten van auteurs uit binnen- en buitenland. We brengen je op de hoogte van het belangrijkste en leukste nieuws en geven je de kans geweldige boeken te winnen.

De mensen achter Hebban
Hebban wordt gemaakt door mensen met een passie voor en verstand van de fantastieke genres. De Fantasy- en sciencefictionredactie is in handen van Debbie van der Zande en Martijn Lindeboom.

Debbie van der Zande is jarenlang boekverkoper geweest, waarbij ze in elke boekhandel de fantasy- en sciencefictionrubriek ruim wist te verdubbelen. Met een passie voor het fantasievolle boek probeert ze de hele wereld aan het lezen te krijgen.
Martijn Lindeboom is schrijver en liefhebber van de fantastieke genres. Hij is voorzitter van de Stichting ter bevordering van het fantastische genre en voormalig organisator van de Paul Harland Prijs.