Ik ben Yarrid, 24 jaar en Antwerpenaar. Als lezer heb ik altijd een zwak gehad voor de fantastische genres. Zo was ik tot enkele jaren terug recensent en redacteur voor FantasyWereld.nl. Ik heb een opleiding in musicologie (KU Leuven) en cultuurmanagement (Universiteit Antwerpen) genoten. Tijdens deze laatste studie heb ik de nodige inzichten verworven op het vlak van zakelijk beleid. Ik heb mij daarbij vooral toegelegd op strategisch management. Mijn masterscriptie was dan ook een kritische analyse en bespreking van de strategische evoluties van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen gedurende de periode 1987-2015. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de evaluatie van het strategisch management tijdens een audit bij een Vlaams museum.

Voor de Stichting ter bevordering van het fantastische genre hoop ik vooral het zakelijk beleid mee vorm te geven en te bewaken. Verder heb ik een grote interesse in fondsenwerving en zal de stichting daarmee geleidelijk aan ook helpen. Tot slot wens ik de stichting en het werkveld van de fantastische genres met functionele (publieks)onderzoeken te ondersteunen.