Tijdens Imagicon organiseert de Stichting ter bevordering van het fantastische genre een deel van het programma. Behalve de al eerder aangekondigde Mass Signing (40 deelnemers en daarmee helemaal vol) en de opening van de Harland Awards Romanprijs, maken nog drie programmaonderdelen de dag compleet.

Tijdens de hele dag zijn er bestuursleden van de Stichting aanwezig en benaderbaar (vooral Tim en Martijn). We zijn erg benieuwd naar de wensen van liefhebbers van het fantastische genre. Ook kunnen we toelichten wat de Stichting doet en hoe jij bij kunt dragen aan de bevordering van het fantastische genre!

Hieronder zie je het Stichtingsprogramma in de Strauss zaal, met daaronder wat meer uitleg. Zie je in Ede, tijdens Imagicon!

11.30 – 12.30: Schaamteloze zelfpromotie voor auteurs
12.30 – 13.30: Pitch je proza!
13.30 – 14.30: Boek in de lift!
15.00 – 16.00: Mass siging
16.30 – 17.00: Opening van de Harland Award Romanprijs

Alle deelnemers aan Imagicon zijn welkom in het programma. Voor de workshop geldt: van tevoren inschrijven is raadzaam, want vol = vol. Stuur daarvoor een mailtje aan de organisatie. Auteurs die hun boeken willen signeren en verkopen tijdens de mass signing, dienen zich tevoren aan te melden via het webformulier.

 

Schaamteloze zelfpromotie voor auteurs

Panel met: Nienke Pool en anderen die verstand van zaken hebben (meld je aan via info@imagicon.nl)

Hoe ga je als auteur om met promotie van je boek en van jezelf? Wat is een goed evenwicht tussen je persoonlijke ‘social media’ en jouw boek op social media? Moet je bloggen of vloggen om mee te tellen? En wanneer is jouw publiek je zat?

 

Pitch je Proza!

In deze korte workshop geeft J. Sharpe tips en tricks over het “pitchen” van je boek, gebaseerd op eigen ervaringen. We gaan het hebben over visuele en mondelinge pitchen. Er worden voorbeelden getoond en er kan worden gediscussieerd en ervaringen worden uitgewisseld. Kom je naar de workshop, bereid dan je beste pitch voor. Aan het einde van de workshop doen we een rondje en kunnen we elkaar tips en tricks geven. Schrijf je in voor deze workshop via info@imagicon.nl

 

Boek in de lift!

Alle auteurs die hun proza willen pitchen, krijgen de gelegenheid om in twee minuten tijd te vertellen waarom wij, de lezers, hun boek moeten kopen. Hiervoor hoef je niet aan de voorafgaande workshop mee te doen, maar wie weet is het wel een goed idee! Zelf ook pitchen? Verzeker je van een plekje door een mail aan info@imagicon.nl

 

Mass Signing

Nederlandstalige auteurs van SF, Fantasy en Horror signeren en verkopen hun boeken. Dit is je kans om een praatje met ze te maken, hun boek te kopen en/of er een handtekening in te laten zetten! Inmiddels zijn er veertig auteurs aangemeld, die hun boeken aanbieden en signeren.

 

Opening Harland Award Romanprijs

Vanaf 15 oktober is het mogelijk om romans in het fantastische genre die in 2016 verschenen zijn, mee te laten dingen naar de Harland Award Romanprijs. Dat verbinden we op Imagicon met een feestelijk momentje, compleet met een korte toespraak van de winnaar van vorige editie: Auke Hulst! Kijk op www.harlandawards.eu voor het volledige reglement, bespaar op de verzendkosten en dien je roman in!

Bekijk het hele programma van Imagicon op de website!

Imagicon