Op 8 april kun je een hele middag en avond genieten van ons eigen literair festival: de Dag van het Fantastische Boek. Dit jaar wordt de Dag georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Letterenfonds, de Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam en Imagine Film Festival. Ook de locatie is nieuw: het prachtige Compagnietheater aan de Kloveniersburgwal in Amsterdam.

De programmaonderdelen worden binnenkort onthuld, maar reken maar vast op een afwisselende dag voor alle liefhebbers van het fantastische genre. Een dag bomvol talkshows, panels, lezingen, optredens, workshops en boeken, met als klap op de vuurpijl de prijsuitreiking van de Harland Awards en de Ready to Read Science Fiction & Fantasy Award. Daarna is er een feestelijke afsluiting.

Het programma loopt van 14.00 u tot 24.00 u en het ticket is geldig voor het hele programma, met uitzondering van het Dinerbuffet tussen 18.00u. en 20.00 u. Hiervoor is een aanvullend kaartje noodzakelijk. Als je gezamenlijk wil dineren bij het Compagnietheater, wacht dan niet te lang met het bestellen van kaartjes via het ticketportaal. Op is op.

Tot ziens op 8 april!