Imagicon

Op 15 oktober 2016 komen honderden liefhebbers van de fantastische genres naar De Reehorst in Ede voor Imagicon. Imagicon is dé conventie voor en door liefhebbers van Science Fiction, Fantasy, Horror en Comics. Kijk op de website voor het programma (nog volop in ontwikkeling).

In samenwerking met Imagicon organiseert de Stichting ter bevordering van het fantastische genre een Mass Signing. Dat houdt in dat tijdens de conventie Nederlandstalige schrijvers van fantastische boeken een uur lang de ruimte krijgen om hun boeken te verkopen en te signeren.

In 2015 was er een succesvolle en drukbezochte Mass Signing tijdens het Gala van het Fantastische Boek in Den Bosch. In 2016 was er geen ruimte hiervoor in het drukke Galaprogramma, maar we wilden dit mooie programmaonderdeel toch terug laten komen. Tijdens Imagicon dus! Een ideale samenwerking: dé conventie voor sf-, fantasy- en horrorminnend Nederland en Vlaanderen, waar de Stichting ruimte regelt voor de auteurs!

Geïnteresseerde auteurs zich via onderstaand formulier opgeven. Deelname staat open voor alle schrijvers die een kaartje hebben gekocht voor Imagicon (de rest van de kosten wordt door de Stichting op zich genomen). Afhankelijk van de belangstelling voor deze activiteit wordt de Mass Signing een- of tweemaal aangeboden in het programma.

Knop Mass Signing aanmelden